Loader
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Monumentendag – rondleiding Centrale Markthal

12 september @ 10:00 - 17:30

Gratis – €9.50
Markt Maal

Op zondag 12 september opent eigenaar BOEi in samenwerking met Markt Centraal de deuren van de Centrale Markthal voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden.

Je wordt bij de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6, opgehaald met een treintje en brengt eerst een flitsbezoek aan de Keith Haring op het Koelhuis. Rondleiders nemen je mee in wat ooit de grootste, overdekte markthal van Europa was. Leer over de geschiedenis en kijk mee met de restauratie van het staal-, beton- en metselwerk. Na afloop word je met het treintje ook weer buiten de poort afgezet. Wees op tijd, want het treintje wacht niet!

De rondleidingen zijn gratis. De laatste rondleiding van 16.00-17.30 uur is inclusief het aansluitende Markt Maal dat op zondagen in de Centrale Markthal wordt georganiseerd. Voor deze buurtmaaltijd met toetje en begeleidende live muziek betaalt u €9,50.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
Gratis – €9.50
Evenement Categorie:
https://www.centralemarkthal.nl/omd

Organisatoren

Markt Centraal
BOEi

Locatie

Markt Centraal
Centrale Groothandelsmarkt 186
Amsterdam, 1051 LJ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie