Loader
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Markt Maal

13 februari @ 13:30 - 17:00

Gratis – €14.50

De buurtkoks van Markt Centraal maken een heerlijk, wekelijks wisselend gerecht plus een toetje voor je. Geniet van de bijzondere sfeer in de Centrale Markthal, omlijst met een moppie levende muziek.

Onze trein, De Markt Centraal Express, vertrekt precies op tijd. Voor laatkomers kennen wij geen genade.

Liever niet reserveren met meer dan 8 personen. Markt Maal is ook bedoeld om nieuwe mensen te ontmoeten, daar zijn grote groepen niet het beste vehikel voor.

Bij annulering tot een week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €1 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het Markt Maal is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

alleen PIN only

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Markt Maatje
Deze prijs is voor iedereen die het fijn vindt om te delen of het gewoon lekker breed kan laten hangen. Als Markt Maatje geef je een gratis Markt Maal aan een onbekende Amsterdammer, die het zich niet kan veroorloven. Dus zit schenken je in het bloed of verhuur je je tweede huis in De Jordaan? Tik ‘m dan aan!
14.50
34 beschikbaar
Jan Modaal
Deze prijs is voor de gemiddelde Amsterdammer. Noch arm noch rijk. Mensen die altijd hun Bonuskaart gebruiken, zich soms laten verleiden tot funshoppen en daar de volgende maand dan spijt van hebben. Die wel op vakantie gaan, maar zeker niet jaarlijks op wintersport.
9.50
0 beschikbaar
Uitverkocht
Stadspas
Deze prijs is voor de bezitters van een geldige Stadspas. Omdat je niet veel te makken hebt, maar wel af en toe een smakelijk uitje verdient. Vergeet je Stadspas niet mee te nemen.
2.00
22 beschikbaar
Maatjes Maal
Deze prijs is voor hem/haar/hen die het écht nodig heeft. Voor wie altijd platzak is, maar toe is aan een goede maaltijd en wat gezelligheid om zich heen. Voor die Amsterdammers die niet voldoen aan de voorwaarden van de Stadspas of niet in een maatschappelijk hokje passen, de reden is ons om het even… Schuif aan!
0.00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
Gratis – €14.50
Evenement Categorie:

Organisator

Markt Centraal
E-mail:
info@marktcentraal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Markt Centraal
Centrale Groothandelsmarkt 186
Amsterdam, 1051 LJ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie