Café Kabaal SOLD OUT

Café Kabaal SOLD OUT
12
apr
Start:
12-04-2024, vanaf 21:00 uur
Eind:
13-04-2024, tot 03:00 uur

12 april gooien we vanaf 21:00 het Café weer open en dat doet ons altijd goed. Vrolijke gezichten, dansende vrienden en onze voetbaltafel die voor spannende momenten zorgt. We love it all. De pizzaoven in Kantine West draait ook om 21:00 voor een late supper en op de verrassende muziek van Amsterdamse artiesten en DJ's kan tot laat in de nacht gedanst worden. Entree? Slechts 5 euro. Kortom gewoon weer serieus gezellig.

LINE UP:
Keenan Mundane (LIVE)
ZWARTEWATER (LIVE)
Kroef (DJ)
Able (DJ)
Max Vet (DJ)

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt vanaf 18:00 bij de hoofdingang van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6 en cirkelt de hele avond rond.

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

De Centrale Markthal is alleen bereikbaar met onze trein, de Markt Centraal Express. Deze vertrekt van de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat 6. Wij pendelen van 21:00-03:00 heen en weer om je op te pikken en weer veilig thuis te brengen.

Boek je tickets snel, want met zo'n feestje weet je het wel.

De Centrale Markthal is bereikbaar met een rolstoel, in de hal is ook een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Het treintje is helaas niet toegankelijk voor een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, laat ons dat dan vooraf weten. Dan melden we je aan bij de portier van het Food Center Amsterdam.

Bij annulering tot een week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag mogelijk minus €2 kosten per persoon. Bij annulering in de week voor het evenement is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.

PIN only

Volg ons op Instagram

This website is powered by Vuewer

Markt Centraal 2024 © All Right Reserved